090419

Överasskande nog kände jag mig manad till att skriva några rader . Wiee, finally ha? Känt att de har gått lite segt med bloggandet för min del. Mitt liv löper ju på trots att jag inte bloggar om varenda lilla händelse in my life.  Jag känner faktiskt inte något större behov av att informera er om vad jag åt till frukost i morse eller hur många toalettbesök det blir om dagen. Ha ha.  Jag har nog blivit lite mystisk på sistonde. Hihi. Men men, lite kan jag väll ändå bjuda på..
Akutellt hos mig är att jag har praktik de närmaste fyra veckorna på ett LLS boende.Omväxlande.  Slipper skolans tråkiga salar på ett tag.   Annat nytt?  Våren är här, den doftar underbart, balen&studenten närmar sig,  Förväntansfullt räknar jag in dagarna, har även fixat alarm på mobilen. På studentdagen skall jag vakna kl .04:00 och  det första jag kommer göra är att sätta på musik (max volym), väcka mina päron, smuttra i mig champagne i stora mängder hahaha och hoppa,skutta & skrika av glädje!  Entusiasm på HÖG nivå kallar jag det:p  Yeaah. På tal om studenten så måste jag de närmaste dagarna ringa och hyra en lokal som det skall festas big time i. I can't wait. 
En annan rolig grej som är värd att nämna, är att vi snart får en ny familjemedlem.  En liten pojk- baby på väg,en gåva sänkt från ovan som jag kan ge godis till i smyg, eller väcka bara för att mysa och pussas. Enäziiita goes faster för tredje gången Wohoo:D

Annat smått och gott i mitt liv är körkortet, jobb och semester. I år blir det Serbien och Makedonien. Ditt reser jag i år och där väntar en stilig  prins med sin vita häst och röda ros i  handen och diamantring i andra. Hahaha..Att drömma är kostnadsfritt right?                      
Näj, men seriöst. Prinsen finns på riktigt (A) Få se om hästen och diamantringen existerar bara.  " Den som lever får se"
                                    


     
                              
                    


RSS 2.0