HaPPy MoMenT :D

                                                                                  LIFE IS  REAL GOOD BABY!

HeeeellloOOo Enesa-Bloggläsare

För det första, jag vet att det var en evighet sen sist jag skrev.  För det andra så har jag varken haft tid eller lust. Och för det tree...skojar bara :p  det finns INGEN tredje orsak.  Jag har helt enkelt , utan några ursäkter, totalt skitit i att uppdatera bloggen!  Yuuupp! But here I am now, with fleesh and blood.  And I'm all yours. So take a big bite and enjoy  my update.

Vart skall jag börja?
Jag hittar ingen startpunkt, det har hänt så såå sååå mkt de senaste två månaderna att jag bekvämt skulle kunna skriva en 1000-sidig roman av månadernas händelser!  Men det tror jag nog att jag avstår från:p

Well..som ni vet så har jag varit på semester i Serbien (Bujanovac) Det var verkligen en härlig semester med mycket sol och bad, galet umgänge, sena utekvällar, fester och andra minnesfulla events. Jag spenderade mkt kvalitetstid med familj, släkt, goda vänner och en annan mkt god vän:p  Som jag inte vill gå in så detaljerat på! Men jag kan ju säga att han var min summerlöve. Det är något speciellt med sommaren, säsongen på året då man är som mest mottaglig inför kärlek och sommarflört.  Me like sommaren.

Ja, nu är det inte sommar längre. Hösten är här, skolan har startat , rutinerna har intagit position, projektarbetet har börjat och jag har fått ett deltidsjobb som finansiell kommunikatör. Den 9 sept skall vi prova studentmössor och studentdagen känns så brinnande nära! Jag längtar big time. 
Och det går bra nu, livet rullar på som det ska nu.
Dina är du belåten ? Nu äntligen fick du din uppdatering din jobbiga jävel:p

Ja, dett var allt från mig för ikväll. Vi hörs när vi hörs.  Pussili puss puss
RSS 2.0