Hipp Hipp Hurraaa, Hurraa , Huuuurrrraaa!!!!!!!!!!!

  Yeaaaaaaaah. It's My BirthDaaaay. Big 18-teen Jaaaaaou. Hahahahaha.

 JA, MÅ JAG LEVA I HUNDRADE ÅR. WOOHOOOOOO. HUURRAA HURRAAAA HUUUURRRAAAAAAA

Gjädjespridare + Intervju

Underligt hur en individ kan påverka en annan, hur den kan utstråla, förmedla och sprida positiv gjädje. En individ som bringer och vidareför ljuvliga aromer. Väldoftande emotioner, och en karaktär som  efterlämnar ljuvliga spår av doftaromer i olika  nyanser.  Glädje, empati och ömsesidighet. Underligt hur denne kan får dig att forma ett  leende, driva dig till högljudda skratt och hur den påminner dig om att livet har sina  " goda stunder" . Vad för ingredienser krävs för att skapa ljuvliga aromer? Skulle jag kunna få receptet , tack?

Jag tror innerligt att alla karaktärer föds med goda gener( Jag är  fööör god av mig:p) Vi är fullt kapabla till godhet. Våra karaktärer är humanitära och ibland kan specifika karaktärer åstadkomma positiva förändringar  hos oss . Glädje, empati och  ömsesidighet.   Dess karisma går  inte att beskriva med småaktiga ord. Utan måste upplevas och kännas.  Idag på bussen påväg hem från skolan, kände jag den väl. Karisman, det goda, energifulla och de ljuvliga.  Idag  upplevde jag, idag kände jag.  Livets goda erbjudanden.  Hell Yeah
 Underligt att ett   "wake up call"  kan väcka dig till liv och bespara dig från elände, olycka och sorg. Hur den kan öppna dina naiva ögon.  Hur du kan återfå en klar syn iställlet för den suddiga dimman. Eller bara bespara dig från en  halvtimmes snoozning,  från att missa bussen, komma försent till skolan och  få ogiltig frånvaro!  Jag bör sluta skriva "dig" och istället ge er en confession:p  
Jag talar av egna erfarenheter(A)

För att öka antalet bokstäver i det här inlägget, kan jag stolt  uttrycka att jag feel ärad.  Idag fick jag ett samtal där det konstaterades att jag har blivit utvald till en intervju om Romernas Nationella dag, (8 April) romernas ställning i Sverige idag. Samt hur jag , som en ung romsk tjej i det svenska samhället känner mig.  En intervju som äger rum den 1 April. Då mina tankar och värderingar ska komma till uttryck och förhoppningsvis påverka många lyhörda Borås Tidnings läsare. 
 
EnÄziiiTa can't wait!
Jasså?

image13
         
            För mycket kommunikation ?

8/3-08

 Konsär i Borås. Vilt, händelserikt och very fuun.  Trots att festandet slutade en aning för tidigt, lyckades vi skapa  en minnesvärd kväll.   Minnen som jag kan, lägga i fickan, ta fram lite då och då och le harmoniskt åt. 

Stunden med dig X  förgyllade kvällens slut. Skön och behaglig atmosfär. It feelt good to be near you...


                                              See you soon again! // Eimage12

                               Me And My Big White Ass


RSS 2.0