Bye Bye Sweden

ShOooHeeeejsaaN :D

Jag åker om några timmar och nu är det dags för mig att ta  ett tillfälligt förväl av bloggen.
Ha det så underbart mina kära Enesa-bloggläsare. Ni kommer finnas i mina tankar:p *NOT*
Vi hörs så fort jag får tillgång till en dator med internetuppkoppling! 

Hasta La Vista Baby!

XOXO


 


Ödet Sammanförde Oss...

  Wohoo, idag lyckades Enäziiita göra TVÅ saker rätt!  Jag lyckades vakna relativt tidigt, vid halv tolv ungefär!  Precis i  lagom tid för att fixa i ordning mig och bege mig ner till stan.  Jag tog inte bussen utan jag GICK!  Yeah, u heard me! Jag gick ner till stan, sträckan hemifrån till stan är  ca: 1 km.  Så I km fram och tillbaks vandrade jag och ville absolut inte ta bussen hem!  Mitt syfte med  den här dagen var ju naturligtvis SHOPPING och tydligen lite motion med :p!  Jag lyckades finna många fina och heta ting. Allt från smink till kläder! Men jag MÅSTE verkligen visa er de extremt heta pumpsen jag hittade på Din sko! (OBS! detta är ingen modeblogg:p!)  Tänk att det fanns bara ett par kvar i strl 36!  I know, jag har sååå små fötter så att t.o.m strl 36 är för stort!  Skomakarna borde faktiskt börja tillverka 35,5! Hahaha. Eller så får jag väll börja handla skor på barnavdelningen! HAHAHAH NOOO WAAAY!    Men tänk att dessa gudomliga pumps  var ämnade bara för mig!  LUCKY ME :xD

-"Ödet förde oss ihop"  Fastslår jag glädjefullt  till expiditen!
- Ja haha ,de väntade tydligen på dig.  Svarar hon med ett leende.


                                  Var ju bara tvungen att visa er!    
                                          
OMG! De sitter såå 6igt! :P


Enäziiita är sjuk :(

Dags att tycka synd om sig själv igen! Jag är kraftigt förskyld. Med risk att göra er lite illa till mods, måste jag säga att jag hostar och SNORAR big time! Hahaha. Det gör sååååå ont i halsen och näsan svider av all torkning!  Och för att inte glömma att jag åker om tre dagar! WOhoOooO Serbien here I come( Helt snorig och förskyld) Men heey jag lyckas fortfarande klistra in ett leende på läpparna. Cuz that's me :D
Jag har börjat packa lite smått, hittills har jag fått ner det allra viktigaste. Vilket är, MINA SMYCKEN!  A girl gotta have her diamonts , right girls? :;) Imorgon får jag ta itu med kläderna, skorna, hårprodukterna samt de resterande tingen jag skall ta med mig.  Och imorgon måste jag vakna TIDIGT och inte på eftermiddan!  Jag ska nämligen ner till stan och shoppa lite nödvändigheter:p
Ohh det skall bli riktigt skönt att byta klimat och miljö! Orka med Sveriges väder! 

Avslutningsvis säger jag  GODNATT till er alla Enesa-Bloggläsare :D

PS!
Jag kommer uppdatera bloggen i Serbien :;)

Födelsedag/ Bröllopsdag

Shoooheeejsaaaan:D How U doin?
Minns ni att jag skrev ett inlägg om en kommande födelsedag samt bröllopsdag? ( Heell Yeaah, det gör ni va?!)
Såååå  jajjemänsan den här helgen festades det big time. Papi fyllde 45 år och vi firade mina föräldrars silverbröllop(25års-äktenskap)
All in one. 
Huset fylldes med familj, släkt och vänner dock inga barn, för det här var en barnfri fiesta och inget barnkalas! Men alla VUXNA själar inklusive Enäziiita hade det extremt skoj!  Vi var på bra humör,atmosfären var harmonisk och musiken var hööööög! Mina föräldrar var maximalt underbara, de stod verkligen under spotlight  hela kvällen. Vilket var kvällens  avsikt! Den här kvällen var deras och därför hade jag planerat något speciellt för att tillsätta lite extra krydda på fiestaN' samt skapa ett roligt och kärleksfullt minne av deras kväll. Så därför gav jag mina föräldrar en strikt order!.
 Vilket var att innan tårtan skulle skäras och ljuset skulle släckas, bad jag de älskade paret att resa sig upp, hålla händera och gå mot rummet där gästerna satt och väntade, när de väl skulle komma fram till rummet skulle de skära tårtan tillsammans och sedan KYSSAS!  With French kisses :P

Gästerna väntade otåligt, ett rum med nedsläckt ljus,  rolig badgrundssmusik som sjöng happy birthday med ett riktigt hastigt tempo och naturligtvis en älskande dotter (räcker upp en hand!) som gick bakom dem, med en tårta i händerna, ett stort leende på läpparna och skrek WOOHOO JAAOU OPAAAA YEAAAAH JASSAAA SAMO ME DIJACE I ME DADESE!!!! Hahahah:D ( Ni som inte förstår dessa konstiga ord- just ignore!) 
Och det vore ju verkligen skam att inte säga/tycka att min kreativa & roliga  idé  blev en succé! För Heeell Yeaah it sure was baby....It Sure was. For sure.  
Och den  uppskattades. Indeed. Gästerna skrattade och det togs en massa foton på paret,  jag och min bror fylldes av glädje, och det kändes nästan som om de hade precis gift sig.
Men med handen på hjärtat, var det inte så enkelt att övertala min mami att hjälpa mig fullborda min plan! Med farsan var det no problemo. Men morsan jaaaaaou....!
- " Min dotter , jag och din pappa är gamla, det är skämmigt"  
- "Men mami ni är inte alls gamla, kom igen det blir ett roligt minne, kom igen kom igen. Snääälla för min skull mami!"
(På med ett ängla-ansikte) Hahahaha


De förtjänade den här kvällen. Absolut.  De fick inget bröllop när de gifte sig och de gick miste om en viktig och traditionell dag! Men den här fredagen skulle de få hämnas på mina farföräldrar som inte anordnade ett bröllop åt dem! Och framför allt fick de möjlighet till att skapa sig en minnesvärd kväll tillsammans med nära och kära.  Och fotoalbumet fylls ju definitivt på med mer härliga foton!

    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
               

                         
       
             


                   

                                                                             


DÅLIGT SPELAT!

Fy fan Sverige!  Ert spelande hade stora brister. Brist på kommunikation först och främst sedan energi och samarbete!
En riktig dålig insats från de blå-gula figurerna må jag konstatera!  Men Ryssland däremot de spelade på en högre nivå med teknik och ambition. That's what I'm talking about Russia!

           Aja Sverige midsommarN väntar.  Bordet står dukat , så hugg in killar. Trösta er och sörj förlusten med potatis, sill och jordgubbar + andra  traditionella svenska rätter.  Firar du midsommar Ibrahimovic? Hmm probably NOT

Tv-shop och surliga plommon.

Sverige spelade mot GREKLAND.  De blå-gula laget tog hem segern med 2-0.  Då var det avklarat!

Nu är jag  villig att satsa en hundring på att ni vill läsa om min dag inte sant?  Yeaah I knew It:p
Min dag, eller rättare sagt gårdagen min (blir det nog nu) började med att duktiga jag vaknade tidigt  på morgonen.  Naturligtvis var det inte av en självmanad anledning utan det var min kära moders dammsugning som väckte mig till liv.  Förvånansvärt lyckades jag behålla ett glatt humör trots att jag brukar explodera av ilska när jag hör  den "beeep" dammsugaren kl 8 på morgonen!  Men i alla fall, vart var jag ? Hmm joo juste, jag vaknade och gick raka vägen till tv:n klädd i mina gröna mini shorts(hotpants) och matchande linne. Med långt  nedsläppt  hår och ett brett leende slängde jag mig i soffan och såg på tv-shop med mamma!  På 2 timmars tv-shop-tittande lyckades modern och dottern beställa tre produkter och sedan avbeställa två av dem!  Och imån skall jag nog avbeställa den tredje med!  Tv-shop ljuger!

Ja då, efter tv-shop-tittandet-beställandet-avbeställandet bestämde jag mig för skifta kanal till trean då våra bästa år väntande. Men eftersom de avsnitt som är akutella nu har jag redan sett på tv.3 Danmark och Norge, så var det inget som höll mig kvar i soffan.  Därför skuttade jag till min säng och tog en tupplur.  Tuppluren blev inte så lång, hann nog inte ens komma in i REM-Sömnen innan jag blev väckt av mobilen. Två inkommnande sms, varav en var från min kusin Rolanda och den andra från "Muslimen" som undrade om jag tänkte på honom!  Njaaa inte precis sötnos (sorry) att  tänka hade jag inte tid med, no waaay! Utan jag aktiverade mina superwoman-krafter och drog mig ur sängen, tog en snabb dusch, tog på mig , sminka mig och  begav mig iväg till Knalleland med Rolanda! 

Damn what a day ! Enesa+ Rolanda är en farlig och explosiv kombination. Jag varnar er!   Vi skutta från ena kedjan till den andra. Ginatricot till H&M, Albrektsguld till Skopunkten.  Där vi köpte heta skor till ett hett pris, d.v.s extrapris d.v.s reapris. HAHAHAHAHAA..
And after that tog we bussen till stan och SPRANG till Borås Kebab!  Våra söta magar skrek efter föda. Bokstavligt talat! De lät förfärligt, därför försökte vi tysta ner stackarna med  kebabpizza med pommes över + extra stark sås!  Muuuumsigt. Efter  Borås Kebab begav vi oss iväg till Hässleholmen (Gettot) där jag skulle köpa gröna plommon(Me löööve) hos papa(livmedelsbutiken). Ohh jag var såå sugen på surliga plommon.  Med ack de jag köpte  lyckades inte tillfredställa mitt sug efter surlighet.  De gröna plommonen som finns i  mormors trädgård i Serbien kommer utan tvekan göra det :;) That's a fact :D
Det här inlägget blev ju väldigt kortfattat:p  men jaaou jag kompleterar till de veckorna jag struntade i att skriva.
Nu är jag trött, kl är 01:40 och jag är törstig.  Ett glas vatten el ett glas istea? Hmm.. svårt beslut!  Blir nog två glas av varje.   
                           God Natt Enesa-blogg-läsare. One Löve :p
P.S. Rolanda åker till hemlandet idag :(  Men vi syns om två veckor lekurko:;)  
  
                                        LJUGER!!                                                                                         
                                                              GIVE ME SOME!


I'M ALIVE!

Heellluuuu  kära bloggläsare.  Daaamn, det var ett bra tag sedan jag skrev sist!   Mitt liv har rullat på i 225 km/ tim.  Med handen på hjärtat, jag bör få böter för oacceptabel fortkörning :P ( Men jaou man måste ju testköra FERRARIN:P )
 Och ännu en bot  bör jag få för att rent av struntat i att uppdatera min blogg och underhålla er. Hihihi. 
 Fy skäms Enäziiita!!!  You've been a bad girl. Skamvrån omedelbart din olydiga flicka! . Hahahaha..  Anledningen till varför jag skriver nu är faktiskt på grund av en anonym Enesa- Bloggläsare som manade mig till uppdatering:p  Soo thanks for that. 

Ja, vad har hänt sen sist? Vad för smaskig information har jag uteblivit er från:p?  Well let me update you som Beyonce skulle slängt det. 

 • Skolavslutning (3:an I'm on my way)
 • Mkt tid över till nöje
 • Shoppat mkt heta sommarplagg:p
 • Alidebergs utebadhus en daglig rutin
 • Hässlefesten: 30 maj-1 juni
 • Träffat  Dollar Bill :p (Maaxiiimilliaan ualalala so hot, inte sant ROLANDA?)
 • Fått färg på benen samt "lite" mer kött där också:p
 •  Finns en ny person i mitt kontaktnät. ("Muslimen")
 •  En ny community för romer har grundats. Besök den gärna! (www.romaplace.com)
 • Åker till Serbien den 27 Juli.
 • Solsemester  i Montenegro el Grekland
 • 21 Juni fyller papi 45 år, i samma veva som mina föräldrar har sin 25:e bröllopsdag
 • Därav krm det anordnas en fest för att fira turturduvorna (L)
 • Papis önskemål är att han skall vara klädd i smoking och mami i bröllopsklänning och jag skall ju då naturligtvis vara brudtärna(A)
 • Hahhaha. Bloggläsare jag sänder inbjudningkort via mail:p Don't ´worry.


Över till ett annat tema....!
Fotbollsmatchen!! De blå-gula figurerna möter vem då???.  Jag har tydligen ingen  koll:p  Men jag kan lätt konstatera att mina föräldrar skriker och hejar för fullt i vardagsrummet. Citat: " TO ZLATAN TO, OH KURAVLE AJDE ZLAAAAATAN"  
Hmm.. Sverige leder TYDLIGEN  wohooOo. GOoo GooOO GoOO  IBRAHIMOWITCH!
Just my luck!  Hörde precis att matchen är slut, och det är jag försent för mig att joina hejaklacken i vardagsrummet.  Jag kan ju trösta mig med att jag är medveten om vem  som vann. Förlorarna är  dock  forfarande anonyma :p

 Somebody feel free to feel me in!

LÄS MIN BLOGG IMÅN:;)


RSS 2.0