Gratulerar

 Stort  grattis till dig mami.  Hoppas att du fick en minnesfull 40-årsdag.  Jag hoppas och önskar att livet bringer dig  lycka , god hälsa,  mycket kärlek och ett lååååångt liv.  Älskar dig djupt mamita.  (Även om vi bråkar och driver varandra till vansinne ibland)  (L)

image3

Sanningen!

image4

                                                                          EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD! 
                               (No need for me to uttrycka mig:p)

Min äventyrsdag

Söndag, idag, Givande och omväxlande.   Äventyrsbad  i Borås Äventyrsbadhus:p. Rooligt. Livligt.  Samt en aning irriterande, klorvatten i ögonen och hånglande par som borde, ta in på hotell! Istället för att snuska sig öppet bland allmänheten. Bland  småbarn  och äldre barn som  stirrar intensivt och frågar sin mami "Va e de?"
Jo barn, det ska tant Enääziiita ta och klargöra för er sötnosar. "Det är när en pojke och en flicka är sååå glada i varandra att det måste VISA hur stooor glädjen  är"   NoooT,  ungar det är när en flicka och en poojke är såååå sexuellt upptända att de inte kan vänta tills dom kommer hem! Eller besöka wc:n :p  Seriöst, jag förstår er passion och era skriikande behov. I really do:p  Men grejen är det finns andra alternativ än att hångla i full bubbelpool, där folk vill slappna av!  Och där mammorna till dessa nyfikna barn vill befrias från en komplicerad förklarning angående eran konstiga sysselsättning:p Finns redan en sån!." Mamma var kommer bebisar ifrån?" Hahahaha.  Vad svarar man på den då? Hmm...


Min Lutfia(brorsdottern) sååå sööt i sin färgglada badräkt:p. Och jag i min sexiga bikini, with my junk in my trunk. Are you feeling me?:p Yeaah. Freaking hot baby.  Låt oss gå vidare tiiill (trumvirvel) min RÄDSLA för VATTEN. HAHAHA. Jag är ju inte såå väl simkunnig av mig! Vilket märktes idag:p Lungt inga olyckor inträffande! Tack gode Allah(A) Jag höll mig nära barnbassängen, ångbastun och bubbelpoolen. Där riskerna för mej att "möta döden" var yttterst små.  Jag närmade mig en bassäng med en varnande skylt" Bassäng för ej simkunniga barn med föräldrar" HAHAHAH. Jaaaaag toog ett roligt hopp in till  "barnbassängen" 
 

image2
 


Smått och Gott

Uppdatering skulle ske inom kort tid.  
                     I'm a girl who keeps her promises (A)

Min dag har varit suverän och fylld med olika nyanser av känslolägen. Morgonen var great och jag var glad och positiv.  Hade en redovising i skolan som jag utförde utmärkt tillsammans med mina gruppkamrater. Där vi skulle analysera barnens lekbehov och utveckling. Intressant och givande.  Därefter väntade ännu ett grupparbete i samhällskunskapen,vilket fick mig att vilja skriiiiiikaaa. Men söta,lilla, rara Enesa BEHÄRSKADE sig och försökte dämpa ilskan. Hahaha, och  tyst skrika  inombords istället. Fråga mig inte hur det går, för mig funkar det.  I alla fall min ilska exploderade vid matbordet, under lunchen i skolan.(jag vet, bad timeing!) Men den plötsliga explosionen lyckades inte förstöra någons apétit . Jag attackerade som en riktig vild tigerhona:p GRRR. Anledningen till att jag "flippa ur" var att en gruppmedlem påstod att jag inte hade jobbat under lektionen! Bara för att jag hade aftonbladet och msn på.(Vilket 80% av alla i klassen hade).  Liksom hallååå dääär, jag är effektiv av mig. Kan utföra tre aktiviteter samtidigt.   

 Följande....

1.
Vara online på msn

2.
Läsa aftonbladet

3.  Googla om adoption och lagar. 

Ja, alla dessa tre underbara aktiviteter, samtidigt som jag är aktiv och engagerad i varje område.  Och sen så ska man ta sig rättigheten att framför läraren säga " Enesa du måste jobba nästa gång" 
Enesa säger: " Eh *beep* vad sa du?, säg det igen?  *beep* säg det igen?!!  Tillbaka till matbordet då, för det blev ingen " catfight ". Jag är inte den typen som använder näven, utan istället använder jag det "talade ordet" som verktyg.  Damn snacka om att jag bruka den till max.  Rena turbo-verktyg ju:p Jag sa till *beep* att jag accepterar inte att hon försöker göra mig till "blattetjejen som sitter vid msn och skiter i skolgången" Och att jag ALLTID är ambitös och engagerad i skolarbeten.  Personen försökte naturligtvis försvara sig genom att uttala
 - " Nej jag sa att du skulle jobba MER nästa gång"  


Jag kan förstå att *beep* utnjytta denna chansen för att få mig att verka mindrevärdig. Eller bara visa sig inför läraren. Men det irriterrade mig kraftigt. Eftersom jag, vid varenda uppgift i grupp eller inte, strävar efter bra resultat!  Ibland vet jag att jag tar på mig "ledarrollen"  Vilket *beep* också tyckte.  Men jag har goda avsikter och jag vill få med alla, så att de ska känna delaktighet i gruppen. Men om nu några gruppmedlemmar strävar efter IG el G och bara gör uppgiften för att lämna in den tidigare, så de kan sluta tidigare. Är det utan tvekan fel personer  jag hamnar  i grupp bland. Jag vet det låter en aning själviskt. Men jag strävar efter toppbetyg, eftersom jag vet att jag är kapabel till att uppnå dom. Men det är ju utan tvekan en utmaning i sig, att hamna i grupp där man har olika egenskaper och avsikter. Där man ska kunna samarbeta oavsett olikheter. Det är en övning inför "vuxenlivet".  Så jag antar att jag snart anländer till vuxenlivets portar. Eller kanske så har jag redan anlänt? 


Nu över till något positivare:D   Jaag älskaar  Isso, min solstråle, mitt hjärta och dadas sötnos.  Efter att jag kommit hem från skolan idag, slängde jag väskan och placerade min feta ass i soffan. Där  One Three Hill  väntade.  Efter ett tag kom min bror och sötnosen min på besök.  Denna gången hade han en jordgubbsklubba i munnen. Yuuummi tänker Enääziitta och frågar Isso " Sööötnos har du en klubba till dada?" Sötnosen skriikeeer " Neeej,  Meti klubba fuck you ESA".  (Stackarn barnet ,trodde att jag skulle TA HANS goda klubba! Hahaha. VILKET JAG SÅÅÅ DID!)( sötnosen kallar sig själv för Meti, och mej för Esa). Jag blir inte alls förvånad, över "fuck you Esa" det är sötnosens vardagsspråk vet ni. Jag har ingen aning om hur och vart  han lärt sig uttrycka det ordet! Men varenda gång han uttalar det så kan jag inte sluta skratta och pussa sönder honom. Samt tala om för honom "Isso, bebis, inte säga så, fult ord ajabaja, dada lessen:(" Tror ni Isso gives a shit? Hahaha neej sötnosen fortsatte slicka på jordgubbsklubban JAG badly wanted!        Livet är orättvisst:P  Isso, ge dada jordgubbsklubba nuuuuu!! Och säg  inte "fuck you" !!! DADA LEDSEN :(
 


Farväl?

Tillåt mej inleda med ...

   " It's never a right time to say goodbye"

Hell no, det är inte lätt. Men det måste ske vid en tidpunkt  en tidpunkt där man inser att man har fastnat i en ond cirkel.  Man finner ingen väg ut fastklämd i mitten. Då vet man att man borde ta förväl. Men lättare sagt än gjort, right?  Ni är säkert bekanta med den situationen. Där man vägrar släppa taget. Där man är blind och naiv.  Och där man starkt tror  på "better days" med solsken istället för regn.  När man har fått klara besked om att det inte lönar sig att hålla sig  fast vid den personen. Då borde man av naturens lag, göra det vettiga, de kloka. SLÄPPA TAGET! 
Men i praktiken är det extremt svårt.  Vi människor har lätt för vänja oss vid personer  vana vid att ha dem i vår närvaro och även i vår frånvaro. Med dagens teknologi  är det möjligt. Allt från sms till chatt hjälper oss att stay in touch.  Så vi kan kanske skylla allt på teknologin:p Jag slår vad om att det var lättare att ta förväl av en person på 1800-talet. Då MSN inte var uppfunnet! Och inte ens planerat! Hahaha.

 En sak har jag märkt tydligt,  livet är ironiskt ibland, man är omgiven bland  personer som behandlar dig bra och lika värdefullt som en diamant.  Men av den karaktären man själv kan vara utesluter man den personen som är god mot dig. Istället vill man ha den som behandlar dig som skit.  Den som gång efter gång sviker dig den som får dig att bli farligt förälskad och den som inte har tillräckligt med Mojo (som Mini Me skulle uttrycka det) för att ge dig respons.  Det kallas kanske svaghet?...  Me don't know  

Nu ska jag plugga,  uppdatering sker inom kort tid:p   Peace out!


Welcome to my place!

 Tjohejsan..
Som tidigare uttryckt, känn er välkomna till min bloggsida.  Kära bloggläsare ni kommer att få möjlighet och ära att få läsa om  mitt vardagsliv och mina vardagliga situationer och händelser. Mina rutiner och mina levnadsvanor. Positiva som negativa här kommer alla kort slängas på bordet. (Inte precis alla) Anledningen till att jag startade en egen blogg är på grund av att.jag befinner mig vid den åldern där självkännedom är den viktigaste och nödvändigaste egenskapen en individ borde ha/finna. Ni håller säkert med mig om att.  De som befinner sig i 17 till 19-årsåldern kan ibland eller ständigt gripas av förvirring och osäkerhet gällande många aspekter och tankar kring vem man själv är, goda och dåliga egenskaper, framtidsplaner och o.s.v.   Jag tänkte personligen underlätta saker och ting för mig själv. Genom att  skriva några rader när jag känner för det.  Vi ska ju naturligtvis inte ha yttrandefrihet för gäves i vårt rike Inte sant?  Så gott folk njutta vår yttrandefrihet klokt och moraliskt istället för att råna banker med strumpbyxor över huvudet  och stjäla extrapris köttfärs på netto. Hahaha. 

Enäziiita goes sleepy now, Good Night(K)

RSS 2.0