?

image11
                                                                   
                                                            Komplicerat or what?  Give it to me straight baby!
                                                       

                                      


Mitt Folk

Ooohhh...Vad jag är arg!  Ilskan jag känner inombords driver mig till vansinne. Exploosiooon. Seriiöööööööst!!! ARG ARG ARG

Vad i helvete fick mig att börja debattera om aspekter som berör mig såå himla djupt!  Aspekter som berör mig på ett indirekt vis men endå direkt in till min själ och mitt sinne! Ohhh... Varför ska mitt folk vara och förbli brutalt utsatta och utplacerade i negativa termer.  Varför ska VI  fredligt acceptera underläge? Varför ska vi, utan strid finna oss i en underlägsen position, som bevisar och konstaterar. Bevisning över vår mindrevärdighet, den som bekräftar vår "Land-löshet" , den som ger andra nationer och majoriteter tillåtelse att styra, dominera samt döma  oss.  Likt schackpjäser placeras vi åt höger och vänster, vänster och höger, bak och fram.  Åt alla möjliga riktningar slängs vi,kastas vi.  Fortfarande accepterar vi, fortfarande utan strid och hämnd,  och fortfarande i underläge!

 Vår bild av oss som en sammanbindad folkgrupp, är förvrängd. Vi har med fred och stillsamhet accpeterat vår maktlöshet. Vi anser oss som inkapabla och har med negativa glasögon, med kritiskt överseende. Upptäckt att vi är, det folk säger att vi är, vi är dom vi gör oss till. Vi uppfyller och vi godtar negativismen som utspelar sig kring oss,som självständiga individer och som en förenad grupp.  Som en enhet har vi ansetts vara, vandrande, hemlösa, orena, oförståndiga och ovälkommna.  Vi har med tiden, tagit åt oss dessa fördomar, förlorat vår respekt för vårt egna folkslag, och helt enkelt, med bekvämlighet "levt oss in" i negativismen, fördömningen och uppfyllt motståndarnas beskrivningar angående vårt ursprung, vår art och vår utveckling.

 Jag  medger att vår utveckling framåt är successiv och långvarig. Vi har fortfarande inte blivit läkare, avokater eller författare, vi har ännu inte gjort oss riktigt hörda och framförallt  äger vi ännu inget land!!! Vi nöjer oss än en gång, ännu en gång  finner vi oss vid att vara "gäster" i andra länder.  Vid att vara styrda och vid att vara maktlösa och fördömda.

Med handen på hjärtat fastslår jag att jag ska göra allt i min makt för att byta mönster. Byta bort negativismen mot positivismen.   Jag är medveten om att  dessa önskningar är väldigt vilda och naiva.  Och utom räckhåll för mig att uppfylla.  Det krävs  ett stort, stort arbete för att ändra något som är så konservativt.   Men ett känd ordspråk säger att " en resa på tusen mil börjar med ett fotsteg"

  
  Mitt första fotsteg blir att byta glasögon:;)


image9

 Vi har i alla fall,mot alla odds. En flagga!


Crazy Night

Kvällens paaaarty.  Hahahahaha rena skämtet:P Cirkus-underhållning jebote!!
15-åringar som dricker en flaska och deckar! Samt folk som träder in , rensar bordet , utrustar sig med mat till familjen och trädar ut! Hahahah jag och mitt "gäng" drack inte mycket,  vårt syfte var fööljande... HAVE FUN!!  (nyktra) Trots lite konflikter mellan två olika folkslag (eller gipsyslag) bujanovcka vs gurbetija,  överbeskyddande bröder som hamnar i gräl med killar som sett åt systerns håll.  Securitas som tvingades komma och stänga av det tjutande alarmet! (Som vi totalt ignonerade) samt  lite problematik angående städningen av den hyrda lokalen.  Buuut heey det bjöds på korv med bröd:p HAHAHAHA

Återigen konstaterar jag, trots lite konflikter lyckades vi ha skoj endå. För att tilägga lite extra informatia kan jag säga att hemvägen var rätt händelserik med.

Och vad jag kan konstatera för  tillfället är att, jag funderar skeptiskt på om jag ska krypa till sängs? Eller om EnääziiiTa ska "låna" sina  sötnosars godispåsar och inta skön position framför tv-rutan (kanal 5, inget annat!) image6

Adis,Camil, Renata And Enesa


                                                    image7
                                                                                       I got it from my mama :;)


DATE


Bloggläsare,  för att ge er lite smaskig upplysning om vad min kväll har handlat om. Så kan jag glatt beskriva kvällen såhär...
Bio och romantiskt middag för två.  Jag och min porris,(Ena) ägnade denna ljuva kvällen tillsammans.  Höll varandras händer och utbyte ömsesidiga blickar under den dramatiska och känsloladdade filmen. (Försoning)  Som t.o.m fick Porrisen att fälla tårar, vilket fick mig att framstå som en robot!  Slöseri med tårar tycker jag.  De kan behövas till annat som t.ex. Ett realistiskt repotage om hur barn i Afrika lever eller när man hackar lök:D  Men  just for the record:p  så jag grät jag inombords! Berörande..

Under tiden denna underbara filmen spelades, uppstod det en scen. Som var en aning barnförbjuden! Men jag och Porris hade verkligen inget emot dessa erotiska handlingar. Istället för att göra det moraliska, d.v.s blunda eller  titta ner på marken och upptäcka golvets utsikt.  Prioriterade vi att stirra intensivt och förvånande på bioduken. Fnittrade som 10-åringar  och försökte behärska oss, samt se normala ut. Sånt har vi ju sett innan?, vi är lätt erfarna. Riiight guuurlie?!  You remember? " MY FIRST S*X TEACHER" HAHAHAHAHAHAHAH.

(Dessa citat är väl utvalda, de omfattar våra åsikter & värderingar kring filmen och dess karaktärer.)

Enesa- Daamn, het han är Porris.
Porris- Oh bogami, vilka ögon!
Enesa-  Me like hans skägg
Porris- Jag med, grrrr


  Vad återstår att konstatera? Killen var HET, bogami:p. Samt att den barnförbjudna delen får fem glittrande ***** (A)

Men min och porrisens night out får naturligtvis  2x5....=10  skiimrande stjärnoor!   Meeeeen, BORÅS KEBABS'  KEBABTALLRIK FÅR 2X10= 20 STARS

Gärningsmannen

Uttryckslös, ordlös och kraftlös. Rånad och besluten. Gärningsmannen fick mig att falla, förförde mig till fällan och stal mitt hjärta.  Vad hade du för syfte? bekräfta att du "still got it" ?, höja ditt mentala status? eller  befann du dig vid ett akut behov av ett extra funktionellt hjärta?  För att ersätta ditt rostiga, frostiga och elakartade.   Gärningsmannen föll under ett omedvetet misstag, inte hade den stackars dåren den blekaste aningen om att. Offret hade blivit tillägnad en  gudagiven gåva att efter varje fall resa sig upp, på ett ben om det så behövs.  Linda om skrubbsåret, ta sig i kragen och med eller utan stolhet och torka bort  tårarna nedför kinderna.  Finna styrka till att gå vidare.
Motgång efterföljs av medgång efter regnet kommer det starka solskenet. Efter en kall kylig vinter kommer en varm glödfull  sommar.  Och efter dig kommer det säkerligen yttligare. En annan, någon annan gärningsman. Denne må vara godhjärtad. Som syfte och mål har han att övervinna mitt hjärta, nära mig med kärlek, ömhet och ärlighet och alltid vara kompetent till att  uttrycka "jag känner något" när han befinner sig bland mig. Bland oss. Oss två. 

Det stulna hjärtat är kapabelt och starkt kompetent till hängivenhet till att en vacker solig dag älska en person  till max!  Gärningsmannen nr 2 ska då vara lyckligt lottad över att han funnit sin lojala andra hälft.  
Men tills den soliga dagen kommer  tills den anländer utanför min port. Tills dess ska jag innerligt vara beskyddad immun mot den första gärningsmannen samt hans typ och art.

Bestulen Enesa? Nej då inte alls ingen kan stjäla min dyrbaraste talang, min omtänksamhet, min intelligens och ingen kan frånta mitt leende!                  
                                                    

  No one

image5


RSS 2.0