THE FIGHT AGAINST THE INSEKTEN!

För exakt sex,5  min sedan (för att vara exakt)  besegrade jag en fight mot en INSEKT! Jag vet inte vilken typ av insekt, en spindel kan det inte ha varit, för den här jäveln FLÖÖÖÖG!  Den flög kring mig , min heliga kropp (haha) och mitt ansikte. Och åter igen kring hela mig, tills jag blev röd-organge av ILSKA!!!!  En geting kunde det inte ha varit, en myra var det absolut inte.  Och en nyckelpiga var det defenitivt inte, för då skulle jag leka med den istället för att göra slut på den.  Så där tar mina alternativ av möjliga insekt-terrorister, vars onda plan var att terra mig kraftigt och plågsamt sluut!
Återigen till min fight against the insekten, som forfarfarande efter 2 timmars plågande tid flög runt mig i olika hastigheter!  Mitt tålamod utmanades och jag blev argare, argare och argare och sååå motiverad på att göra god potatismos  av honom/henne! Snacka om att ha murder-instinkt:p! 

Men i alla fall jag letar mig fram till insekten,  sträcker fram mina händer  och låter  mina kattiga naglar söka sig fram  till idiot-insekten.  I hopp om att fånga den och leva i frid! Men icke sa nicke! Så lätt skulle det jajjamensan inte gå till! Jag misslyckades och råkade istället riva mig på mitt högra ögonbryn:( Men eftersom jag är en kämpe så gav jag mig inte, utan jag försökte fånga idiot-insekten igen, jag sökte mig till den och jag sjöng t.o.m imse vimse spindel till den! Hahaah men då inträffade ett mirakel, jag fångade den tålamodigt, sakta men säkert  gick terroristen in i min fälla.  Jag öppnar mina händer och på mitt pek-finger ser jag den lilla rackaren som fortfarande RÖR SIG! Jag tar snabbt tag i terroristen och gör potatismos av honom eller henne.  - I've got you right here din idiot-insekt  tänker jag och kastar den på golvet!  Nu återstår en enda fråga. Skall idiot-insekten få en begravning? För jag har nyss upptäckt idiot-insekt nr 2. De kanske kunde joina varandra i paradiset el helvetet och inte para sig i mitt rum. Seriööst!  Men aja nu skall jag försöka göra något som passar till potatismos av insekt nr 2. Ideér någon?:p    Wish me Luck people!!!

           
        OBS! Märkt att ja ofta  skriver blogg efter sena midnattt .  Förklarningen lyder: Mitt liv är lite mer händelserikt då och  jag har starkare lust till att skriva av mig vid/efter midnatt. 

 
image25

 Hmm oh NO idiot-insekten, is that you? 

Kommentarer
Postat av: hemlig beundrare

gud måste bara säga hur underbar författarina du kan bli, du skriver ju helt otrloligt, har verkligen inga ord. satsa på författarskap vet jag

2008-05-23 @ 03:24:58
Postat av: blatte

asså du tjejen sluta vilja vara svensk asså för du e inte det, palla skriva om en jävla insekt o tro att man kan allt . hallå kvinnan asså hahahaha du e en gipsy o kan aldrig bli en svensk hur mkt du en förösker

2008-05-23 @ 03:31:10
Postat av: :)

Eyy..
hon skriver skitbra och ni som säger att hon skriver som en svenne, bara för att hon vet hur man använder det svenska språket och inte ni.
Ensesa, jag tycker du skriver asbra, fortsätt så och bry dig inte om dom blattarna som säkert inte ens går i skolan, eller går på iv och kan inte 3*3
Kram

2008-05-23 @ 10:47:21
Postat av: Anonym

Tack, jag uppskattar uppmuntringen innerligt:;) Och du BLATTEN som tror att jag "försöker leka svensk" till dig kan jag säga att jag är en stolt romskt ung kvinna som integrerat mig i det svenska samhället utan bekymmer,och är blesst med ett x antal fungerande hjärnceller:;)

2008-05-23 @ 12:02:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0