Tv-shop och surliga plommon.

Sverige spelade mot GREKLAND.  De blå-gula laget tog hem segern med 2-0.  Då var det avklarat!

Nu är jag  villig att satsa en hundring på att ni vill läsa om min dag inte sant?  Yeaah I knew It:p
Min dag, eller rättare sagt gårdagen min (blir det nog nu) började med att duktiga jag vaknade tidigt  på morgonen.  Naturligtvis var det inte av en självmanad anledning utan det var min kära moders dammsugning som väckte mig till liv.  Förvånansvärt lyckades jag behålla ett glatt humör trots att jag brukar explodera av ilska när jag hör  den "beeep" dammsugaren kl 8 på morgonen!  Men i alla fall, vart var jag ? Hmm joo juste, jag vaknade och gick raka vägen till tv:n klädd i mina gröna mini shorts(hotpants) och matchande linne. Med långt  nedsläppt  hår och ett brett leende slängde jag mig i soffan och såg på tv-shop med mamma!  På 2 timmars tv-shop-tittande lyckades modern och dottern beställa tre produkter och sedan avbeställa två av dem!  Och imån skall jag nog avbeställa den tredje med!  Tv-shop ljuger!

Ja då, efter tv-shop-tittandet-beställandet-avbeställandet bestämde jag mig för skifta kanal till trean då våra bästa år väntande. Men eftersom de avsnitt som är akutella nu har jag redan sett på tv.3 Danmark och Norge, så var det inget som höll mig kvar i soffan.  Därför skuttade jag till min säng och tog en tupplur.  Tuppluren blev inte så lång, hann nog inte ens komma in i REM-Sömnen innan jag blev väckt av mobilen. Två inkommnande sms, varav en var från min kusin Rolanda och den andra från "Muslimen" som undrade om jag tänkte på honom!  Njaaa inte precis sötnos (sorry) att  tänka hade jag inte tid med, no waaay! Utan jag aktiverade mina superwoman-krafter och drog mig ur sängen, tog en snabb dusch, tog på mig , sminka mig och  begav mig iväg till Knalleland med Rolanda! 

Damn what a day ! Enesa+ Rolanda är en farlig och explosiv kombination. Jag varnar er!   Vi skutta från ena kedjan till den andra. Ginatricot till H&M, Albrektsguld till Skopunkten.  Där vi köpte heta skor till ett hett pris, d.v.s extrapris d.v.s reapris. HAHAHAHAHAA..
And after that tog we bussen till stan och SPRANG till Borås Kebab!  Våra söta magar skrek efter föda. Bokstavligt talat! De lät förfärligt, därför försökte vi tysta ner stackarna med  kebabpizza med pommes över + extra stark sås!  Muuuumsigt. Efter  Borås Kebab begav vi oss iväg till Hässleholmen (Gettot) där jag skulle köpa gröna plommon(Me löööve) hos papa(livmedelsbutiken). Ohh jag var såå sugen på surliga plommon.  Med ack de jag köpte  lyckades inte tillfredställa mitt sug efter surlighet.  De gröna plommonen som finns i  mormors trädgård i Serbien kommer utan tvekan göra det :;) That's a fact :D
Det här inlägget blev ju väldigt kortfattat:p  men jaaou jag kompleterar till de veckorna jag struntade i att skriva.
Nu är jag trött, kl är 01:40 och jag är törstig.  Ett glas vatten el ett glas istea? Hmm.. svårt beslut!  Blir nog två glas av varje.   
                           God Natt Enesa-blogg-läsare. One Löve :p
P.S. Rolanda åker till hemlandet idag :(  Men vi syns om två veckor lekurko:;)  
  
                                        LJUGER!!                                                                                         
                                                              GIVE ME SOME!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0