Födelsedag/ Bröllopsdag

Shoooheeejsaaaan:D How U doin?
Minns ni att jag skrev ett inlägg om en kommande födelsedag samt bröllopsdag? ( Heell Yeaah, det gör ni va?!)
Såååå  jajjemänsan den här helgen festades det big time. Papi fyllde 45 år och vi firade mina föräldrars silverbröllop(25års-äktenskap)
All in one. 
Huset fylldes med familj, släkt och vänner dock inga barn, för det här var en barnfri fiesta och inget barnkalas! Men alla VUXNA själar inklusive Enäziiita hade det extremt skoj!  Vi var på bra humör,atmosfären var harmonisk och musiken var hööööög! Mina föräldrar var maximalt underbara, de stod verkligen under spotlight  hela kvällen. Vilket var kvällens  avsikt! Den här kvällen var deras och därför hade jag planerat något speciellt för att tillsätta lite extra krydda på fiestaN' samt skapa ett roligt och kärleksfullt minne av deras kväll. Så därför gav jag mina föräldrar en strikt order!.
 Vilket var att innan tårtan skulle skäras och ljuset skulle släckas, bad jag de älskade paret att resa sig upp, hålla händera och gå mot rummet där gästerna satt och väntade, när de väl skulle komma fram till rummet skulle de skära tårtan tillsammans och sedan KYSSAS!  With French kisses :P

Gästerna väntade otåligt, ett rum med nedsläckt ljus,  rolig badgrundssmusik som sjöng happy birthday med ett riktigt hastigt tempo och naturligtvis en älskande dotter (räcker upp en hand!) som gick bakom dem, med en tårta i händerna, ett stort leende på läpparna och skrek WOOHOO JAAOU OPAAAA YEAAAAH JASSAAA SAMO ME DIJACE I ME DADESE!!!! Hahahah:D ( Ni som inte förstår dessa konstiga ord- just ignore!) 
Och det vore ju verkligen skam att inte säga/tycka att min kreativa & roliga  idé  blev en succé! För Heeell Yeaah it sure was baby....It Sure was. For sure.  
Och den  uppskattades. Indeed. Gästerna skrattade och det togs en massa foton på paret,  jag och min bror fylldes av glädje, och det kändes nästan som om de hade precis gift sig.
Men med handen på hjärtat, var det inte så enkelt att övertala min mami att hjälpa mig fullborda min plan! Med farsan var det no problemo. Men morsan jaaaaaou....!
- " Min dotter , jag och din pappa är gamla, det är skämmigt"  
- "Men mami ni är inte alls gamla, kom igen det blir ett roligt minne, kom igen kom igen. Snääälla för min skull mami!"
(På med ett ängla-ansikte) Hahahaha


De förtjänade den här kvällen. Absolut.  De fick inget bröllop när de gifte sig och de gick miste om en viktig och traditionell dag! Men den här fredagen skulle de få hämnas på mina farföräldrar som inte anordnade ett bröllop åt dem! Och framför allt fick de möjlighet till att skapa sig en minnesvärd kväll tillsammans med nära och kära.  Och fotoalbumet fylls ju definitivt på med mer härliga foton!

    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
               

                         
       
             


                   

                                                                             


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0