Smått och Gott

Uppdatering skulle ske inom kort tid.  
                     I'm a girl who keeps her promises (A)

Min dag har varit suverän och fylld med olika nyanser av känslolägen. Morgonen var great och jag var glad och positiv.  Hade en redovising i skolan som jag utförde utmärkt tillsammans med mina gruppkamrater. Där vi skulle analysera barnens lekbehov och utveckling. Intressant och givande.  Därefter väntade ännu ett grupparbete i samhällskunskapen,vilket fick mig att vilja skriiiiiikaaa. Men söta,lilla, rara Enesa BEHÄRSKADE sig och försökte dämpa ilskan. Hahaha, och  tyst skrika  inombords istället. Fråga mig inte hur det går, för mig funkar det.  I alla fall min ilska exploderade vid matbordet, under lunchen i skolan.(jag vet, bad timeing!) Men den plötsliga explosionen lyckades inte förstöra någons apétit . Jag attackerade som en riktig vild tigerhona:p GRRR. Anledningen till att jag "flippa ur" var att en gruppmedlem påstod att jag inte hade jobbat under lektionen! Bara för att jag hade aftonbladet och msn på.(Vilket 80% av alla i klassen hade).  Liksom hallååå dääär, jag är effektiv av mig. Kan utföra tre aktiviteter samtidigt.   

 Följande....

1.
Vara online på msn

2.
Läsa aftonbladet

3.  Googla om adoption och lagar. 

Ja, alla dessa tre underbara aktiviteter, samtidigt som jag är aktiv och engagerad i varje område.  Och sen så ska man ta sig rättigheten att framför läraren säga " Enesa du måste jobba nästa gång" 
Enesa säger: " Eh *beep* vad sa du?, säg det igen?  *beep* säg det igen?!!  Tillbaka till matbordet då, för det blev ingen " catfight ". Jag är inte den typen som använder näven, utan istället använder jag det "talade ordet" som verktyg.  Damn snacka om att jag bruka den till max.  Rena turbo-verktyg ju:p Jag sa till *beep* att jag accepterar inte att hon försöker göra mig till "blattetjejen som sitter vid msn och skiter i skolgången" Och att jag ALLTID är ambitös och engagerad i skolarbeten.  Personen försökte naturligtvis försvara sig genom att uttala
 - " Nej jag sa att du skulle jobba MER nästa gång"  


Jag kan förstå att *beep* utnjytta denna chansen för att få mig att verka mindrevärdig. Eller bara visa sig inför läraren. Men det irriterrade mig kraftigt. Eftersom jag, vid varenda uppgift i grupp eller inte, strävar efter bra resultat!  Ibland vet jag att jag tar på mig "ledarrollen"  Vilket *beep* också tyckte.  Men jag har goda avsikter och jag vill få med alla, så att de ska känna delaktighet i gruppen. Men om nu några gruppmedlemmar strävar efter IG el G och bara gör uppgiften för att lämna in den tidigare, så de kan sluta tidigare. Är det utan tvekan fel personer  jag hamnar  i grupp bland. Jag vet det låter en aning själviskt. Men jag strävar efter toppbetyg, eftersom jag vet att jag är kapabel till att uppnå dom. Men det är ju utan tvekan en utmaning i sig, att hamna i grupp där man har olika egenskaper och avsikter. Där man ska kunna samarbeta oavsett olikheter. Det är en övning inför "vuxenlivet".  Så jag antar att jag snart anländer till vuxenlivets portar. Eller kanske så har jag redan anlänt? 


Nu över till något positivare:D   Jaag älskaar  Isso, min solstråle, mitt hjärta och dadas sötnos.  Efter att jag kommit hem från skolan idag, slängde jag väskan och placerade min feta ass i soffan. Där  One Three Hill  väntade.  Efter ett tag kom min bror och sötnosen min på besök.  Denna gången hade han en jordgubbsklubba i munnen. Yuuummi tänker Enääziitta och frågar Isso " Sööötnos har du en klubba till dada?" Sötnosen skriikeeer " Neeej,  Meti klubba fuck you ESA".  (Stackarn barnet ,trodde att jag skulle TA HANS goda klubba! Hahaha. VILKET JAG SÅÅÅ DID!)( sötnosen kallar sig själv för Meti, och mej för Esa). Jag blir inte alls förvånad, över "fuck you Esa" det är sötnosens vardagsspråk vet ni. Jag har ingen aning om hur och vart  han lärt sig uttrycka det ordet! Men varenda gång han uttalar det så kan jag inte sluta skratta och pussa sönder honom. Samt tala om för honom "Isso, bebis, inte säga så, fult ord ajabaja, dada lessen:(" Tror ni Isso gives a shit? Hahaha neej sötnosen fortsatte slicka på jordgubbsklubban JAG badly wanted!        Livet är orättvisst:P  Isso, ge dada jordgubbsklubba nuuuuu!! Och säg  inte "fuck you" !!! DADA LEDSEN :(
 


Kommentarer
Postat av: Anja

Hahaha du e sjuk ines:p Men ja förstår dej, finns inget bättre än att ta godis från småbarn:P AHAH

2008-01-24 @ 17:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0