Min äventyrsdag

Söndag, idag, Givande och omväxlande.   Äventyrsbad  i Borås Äventyrsbadhus:p. Rooligt. Livligt.  Samt en aning irriterande, klorvatten i ögonen och hånglande par som borde, ta in på hotell! Istället för att snuska sig öppet bland allmänheten. Bland  småbarn  och äldre barn som  stirrar intensivt och frågar sin mami "Va e de?"
Jo barn, det ska tant Enääziiita ta och klargöra för er sötnosar. "Det är när en pojke och en flicka är sååå glada i varandra att det måste VISA hur stooor glädjen  är"   NoooT,  ungar det är när en flicka och en poojke är såååå sexuellt upptända att de inte kan vänta tills dom kommer hem! Eller besöka wc:n :p  Seriöst, jag förstår er passion och era skriikande behov. I really do:p  Men grejen är det finns andra alternativ än att hångla i full bubbelpool, där folk vill slappna av!  Och där mammorna till dessa nyfikna barn vill befrias från en komplicerad förklarning angående eran konstiga sysselsättning:p Finns redan en sån!." Mamma var kommer bebisar ifrån?" Hahahaha.  Vad svarar man på den då? Hmm...


Min Lutfia(brorsdottern) sååå sööt i sin färgglada badräkt:p. Och jag i min sexiga bikini, with my junk in my trunk. Are you feeling me?:p Yeaah. Freaking hot baby.  Låt oss gå vidare tiiill (trumvirvel) min RÄDSLA för VATTEN. HAHAHA. Jag är ju inte såå väl simkunnig av mig! Vilket märktes idag:p Lungt inga olyckor inträffande! Tack gode Allah(A) Jag höll mig nära barnbassängen, ångbastun och bubbelpoolen. Där riskerna för mej att "möta döden" var yttterst små.  Jag närmade mig en bassäng med en varnande skylt" Bassäng för ej simkunniga barn med föräldrar" HAHAHAH. Jaaaaag toog ett roligt hopp in till  "barnbassängen" 
 

image2
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0