Farväl?

Tillåt mej inleda med ...

   " It's never a right time to say goodbye"

Hell no, det är inte lätt. Men det måste ske vid en tidpunkt  en tidpunkt där man inser att man har fastnat i en ond cirkel.  Man finner ingen väg ut fastklämd i mitten. Då vet man att man borde ta förväl. Men lättare sagt än gjort, right?  Ni är säkert bekanta med den situationen. Där man vägrar släppa taget. Där man är blind och naiv.  Och där man starkt tror  på "better days" med solsken istället för regn.  När man har fått klara besked om att det inte lönar sig att hålla sig  fast vid den personen. Då borde man av naturens lag, göra det vettiga, de kloka. SLÄPPA TAGET! 
Men i praktiken är det extremt svårt.  Vi människor har lätt för vänja oss vid personer  vana vid att ha dem i vår närvaro och även i vår frånvaro. Med dagens teknologi  är det möjligt. Allt från sms till chatt hjälper oss att stay in touch.  Så vi kan kanske skylla allt på teknologin:p Jag slår vad om att det var lättare att ta förväl av en person på 1800-talet. Då MSN inte var uppfunnet! Och inte ens planerat! Hahaha.

 En sak har jag märkt tydligt,  livet är ironiskt ibland, man är omgiven bland  personer som behandlar dig bra och lika värdefullt som en diamant.  Men av den karaktären man själv kan vara utesluter man den personen som är god mot dig. Istället vill man ha den som behandlar dig som skit.  Den som gång efter gång sviker dig den som får dig att bli farligt förälskad och den som inte har tillräckligt med Mojo (som Mini Me skulle uttrycka det) för att ge dig respons.  Det kallas kanske svaghet?...  Me don't know  

Nu ska jag plugga,  uppdatering sker inom kort tid:p   Peace out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0