Nödstopp!

Kära Enesa-blogg-läsare jag känner starkt att jag vill dela dagens händelse med er.  Tillåt mig börja med att tala om att jag hade nationella prov idag, skiftlig del.  Vilket jag anser att jag behärskade ganska bra. Och hoppas innerligt att jag får ett betyg med minst två bokstäver och ett litet sött plus vid sidan om. (Jag syftar ej på ig+) Det förtjänar jag!  Nu skall jag komma till the point .. Imorses när jag kom till skolan lite extra tidig med en lokaflaska i högerhanden och en tablerone i vänster (Nice kombination) Kände jag att jag var vid behov av att besöka wc:n eftersom det var förbjudet att gå på toa under den första timmen av skrivningen, tyckte jag att att jag skulle ta tillfället i akt och slippa distraheras under provet. 

Sååå I went to the toaletten för de funktionshindrade  för de fanns ingen annan i närheten. Toa som toa liksom!  Men befann mig där,då den KLUMPIGA sidan av Enesa lystes upp big time!
Jaaaa, jag råkade då trycka på knappen NÖDSTOPP istället för att tända ljuset !!! Vad tror ni hände efteråt? Joooo det började naturligtvis TJUTA!  TUT TIIIT TUT TIIIT (Nåt i den stilen) Vad gör jag? Jo jaag grips av panik, går ut från toan skriker "Haaallåå jaaaou haalllåå jag tryckte på nödstop, det lååter jaaaou!"  Hahahahahahahahaha. Mina kära klasskamrater skrattar och obekymrat ger de mig instruktioner d.v.s  att trycka på "Stoppa nödstopp-knappen" 
Hahahaha tur att inte polisen eller andra tjänstemän i uniformer dök upp.  För då skulle Enesa visa sin blyga och generade sida(A)
Från och med idag kommer den här symbolen alltid få mig att skratta! :D
                                       HAHAHA HA HAHA HA
image20


Kommentarer
Postat av: renat

haha enesa

2008-06-24 @ 21:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0