Gott Folk. Våren är hääär!

image17

Toooday har jag varit väldigt produktiv, jag har haft mycket överskottsenergi. Till skillnad från yeeesterday, då jag var kraftigt orklös!. Solen fick mig att lysa upp idag. Äntligen Soooool!  Vilken häärlig vårkänsla den bringer, så många leenden den lockar fram och så mycket glädje den skapar!  Caferna i stan var fullproppade med solsugna människor som helst satt ute och fikade under den härliga efterlängtade vårsolen.  Så många barn som skuttade runt med en piggelin eller en twister i deras kletiga händer.  Samt såå mååånga tonårsflickor som ivrigt väntadepå att få komma in till BIANCO och dess stora utförsäljning!

Jag lyckades vända många huvuden idag, dels på grund av min yttre skönhet:p (of course) och dels på grund av min högljudda NYSNING!! Hahahahaha folks huvuden vändes verkligen i hela och utvidgade 90:o graders vinklar. HAAA HAAaaaa ha chuuuuu.  Jag ber innerligt om ursäkt om jag orsakade näckspärr/värk åt vissa stackare(A)


Mitt liv har den senaste tiden varit väldigt händelserikt.  Jag är mer aktiv än tidigare. Spenderar mer tid åt roliga aktiviteter och umgås mer med mina nära och kära. Jag tar raska promenader, spenderar mina raster utomhus med galet sällskap , skrattar oabrutet i matsalen, och blir intervjuad av journalister och  fotograferad av fotografer. 

Elvin känn dig ÄGD big time:D HAHAHAHAHA... Såååååå roligt och underhållande det var när du TAPPADE glaset i matsalen idag. Jag skrattade till max, tror även att jag lyckades ge mig själv lite heta magmuskler! Själva handlingen var ju verkligen inte rolig, utan väldigt pinsam och centrerad. Meeen det som var såååå roligt och underhållande var sätttet du försökte nonchalera bort din klumpighet. Det där "it-wasn't-me-facet" och så snegla du lite åt vänster och höger under tiden mattanten "Ulla-Britt" städa undan din klumpighet!  Måånga glasbitar kan man ju lätt konstatera!  Ncncnc det här är väll det tillfället man då kan säga??? ....... AJA BAJA ELVIN!        :D


Kommentarer
Postat av: ELVIN

JA jag e då Elvin hahahahha the man who did it o jag vill bara säga att de nt va mitt fel det va en olycka fick en knuff faktist ENESAAAA

2008-04-08 @ 16:18:59
Postat av: Anonym

Det är nt konstigt att elvin är klupig utav sig det har han nog varit hela sitt liv hahah ;)

2008-11-11 @ 20:01:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0